Pagina's

dinsdag 7 augustus 2018

Liften met Marfien + Kerst twist én 2e kaartje


Hoi allemaal/ Hi everybody,

Door het mooie weer en werken had ik nog geen tijd gemaakt om andere kaarten te showen dus tóch vandaag weer een kerstkaartje maar dit keer ook met een tijdloze kaart want... vandaag is er weer een nieuwe lift uitdaging bij Marfien online.
Mijn extra twist die ik er aan plakte was dat ik steeds er kerstkaarten van maak. Nou zag ik van de week de te liften kaart (zie hieronder) en ik was laatst weer eens door mijn scrapblokken heen gegaan en er zijn soms zulke mooie papiertjes bij dat ik het zonde vind om er nog veel bij te maken. Ik had dus meteen een kaart versie in mijn hoofd met cactussen. Toen was mijn kaartje klaar en maakte ik de foto's... oeps... ik had mezelf voorgenomen om met Kerst wat te doen... tjsa... wat doe ik dan... zonder Kerst thema toch plaatsen of nu net nog een Kerstversie erbij maken ;) JUIST... dat laatste... al moest ik wel eerst mijn werk voor mijn RTpraktijk afronden en voorbereiden voor morgen want vanmiddag en vanavond ben ik ook weer vol gepland haha.
Dus later dan gepland hier 2 versies van de te liften kaart.
de te liften kaart
It's still beautiful and warm here in The Netherlands so I didn't take the time to blog since last week ;) So another Christmas creation today.. No tropical birds yet ;)
There's today another lift challenge over at Marfien with the card (shown above).
I challenged myself to make Christmas cards with these lift cards but... when I saw the card I knew I wanted to make something with these lovely designpapers by Marianne Design (with succulents)

I made the card and totally forgot my own twist LOL.
So when I was about to post I realised there was no twist... whoops ;)
So I just made the 2nd card with Christmas touch (after I was done working with my remedial teaching students in the summervacation )

Below you can see the succulent version/ 
De cactus versie:De Kerstversie/ Christmas version


Compleet anders ;)
De cactusversie heeft 2 leuke puffy stickers erop (Hello en de cactus onderin)

Nu gauw mijn lunch maken en lekker hoppen in blogland om bij jullie te kijken. Doeg!!
Now I'll make some lunch and hop over to the other participants to see what they made!
Bye for now!

3 opmerkingen:

 1. Ze zijn allebei erg leuk gelift, ga zelf ook nog een kerstversie maken maar dan zonder puzzel stukjes, net wat je zegt, goede schets om mooi papier te verwerken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk gedaan Linda en mooi wéér 2 kaarten er bij...vooral voor de kerststapel fijn!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie liftjes. De kerstversie met de sok vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda