Pagina's

dinsdag 7 augustus 2018

Flamingo #03 Oost west, sketch best


*only in Dutch this one*Hoi allemaalHebben jullie dat ook wel eens? Dat je mee wilt doen met een sketch uitdaging, je een kaart maakt en dan al verstuurd voor je foto's hebt gemaakt?

Dat had ik laatst weer eens (het gebeurt bij mij vaker haha) toen ik mee wilde doen met de sketch uitdaging van Cheerful sketches.. Ik had een kaart gemaakt voor het 1e huwelijks jubileum van vrienden die vorig jaar trouwden. Heel leuk met Don & Daisy die proostten. Helaas geen foto dus.
Daarna maakte ik nog kaarten met mijn flamingo stans en kwam de Kerstkaarten uitdaging van Bugaboo en de lift challenge bij Marfien ook langs waar ik aan meedeed/ doe.
Nu had ik vanwege een kleine verhuizing hier in huis wat kaarten snel opgeborgen (er moesten ook nog foto's van worden gemaakt).
Nu bedacht ik mij dat ze dus nog verstopt lagen en nodig op de foto moesten...
Straks is het mooie weer afgelopen en 'moet' ik al mijn zomerkaartjes nog plaatsen haha dat gaat niet gebeuren dacht ik op deze hete dag.
Je voelt het misschien al aankomen...
Ik pakte die kaarten erbij en ontdekte dat ik gewoon een flamingo kaart had gemaakt met diezelfde leuke sketch...
Had ik dus tóch nog een kaart in kunnen sturen maar helaas.....TE LAAT!
Toch wil ik hem jullie niet onthouden want het is er 1 geworden buiten mijn comfortzone... Ik heb namelijk bij roze en groen best wat zwart gebruikt én ik heb heel veel prints tezamen gebruikt. Dat doe ik normaal nooit dus weet nog niet 100% wat ik ervan moet vinden.
MD products:
Collectable Flamingo
papierblokken Boho summer, Herbs&Leaves
stempels van de Project Life series
Stans dromenvanger
Designfolder Leaves


Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Lieve groet, Linda

1 opmerking:

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda