Pagina's

donderdag 9 augustus 2018

Flamingo #04 Happiness is a day at the beach


Hoi allemaal/ Hi everybody,

Vandaag nog een flamingo voor al het mooie weer op is ;)
Ik had gepland aankomende zaterdag met een vriendin naar het strand te gaan... Ik ben benieuwd of dat door kan gaan nu de temperaturen zo gaan zakken. Al is het voor mij wel beter dat het niet zo heftig warm is met mijn zonneallergie en factor 50 strak onder de parasol is ook niks :)

Today another Flamingo card, before the summer weather runs out ;)
I have planned to go to the beach upcomming saturday but now the temp. is dropping I'm not sure I'll be freezing LOL. Eventhough that kind of temperatures are better for me to live in (I have sun and warmth allergies) So take a pic of me in your head with suncream factor 50 underneath the parasol ;) Better not right? 

Dit kaartje maakte ik al een keertje toen het mooie weer volop aan de gang was. Met het idee om lekker mijn nieuwe spulletjes goed in te wijden.
So I made this card with lovely weather on my mind and the idea of using as much new craft supplies ;)Challenges:

2 opmerkingen:

  1. Vrolijk zomers kaartje Linda, al heb je de komende wolken al verwerkt op dit tafereel :-)
    hier regent het al 2 uur aan een stuk, heerlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mij blijft het gewoon zomer, hoor, alleen zijn we nu gewend aan hoge temperaturen. De normale temperatuur ervaren we nu als bijna koud, hahaha. Je kaart is lekker zomers! En nu maar hopen dat je zaterdag lekker naar het strand kunt.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda