Pagina's

woensdag 13 februari 2013

Een bloemetje voor jou...

Hoi allemaal.

Oeh, nog een uurtje en het is al Valentijnsdag!!
Ik ben dan ook alweer veels te laat met al mijn uploads.. Maar dat heeft ook wel een reden.
Mijn tante ligt sinds vrijdag in het ziekenhuis dus we proberen zo veel mogelijk steeds bij haar op bezoek te gaan en mijn oma uit de brand te helpen..
Dan komt bloggen even op de 2e plaats.

Toch wil ik mijn liefdevolle kaartjes niet verloren laten gaan!
Daarom twee kaarten in 1 bericht (iets wat ik normaal niet doe).

Het eerste kaartje was aan de hand van de challenge waarbij je ook de binnenkant moest bewerken. Helaas schoot mij om 18.15uur te binnen dat ik deze nog moest uploaden maarja om 18.00uur sloot de challenge :(
Nou dan kon ik ook nog wel een paar uur langer wachten met uploaden op mijn blog ;)
Het zijn dit keer een hoop foto's want de details zitten binnen en buiten de kaart en aangezien ik aan de binnenkant het stempeltje met roze distress inkt heb gestempeld kreeg ik het héééééél slecht op de foto, met welk licht dan ook. Hieronder dan toch de foto's. Ik heb het geprobeerd zo goed mogelijk weer te geven.
En oordeel maar zelf!


 

  
 


 


Ik heb geprobeerd de lay-out van de kaart aan de buitenkant zo veel mogelijk hetzelfde te houden aan de binnenkant. Soms wat gespiegeld of weg gelaten en natuurlijk wel in dezelfde kleuren tinten maar met andere scrapvellen.
Op de buitenkant van de kaart zit scrappapier van MD en de action. Verder heb ik de floral punches van Nellie Snellen gebruikt, rhinestones,plakparels, kant, stoffenhartje en doorzichtige bloemetjes van de Action. Verder een freebie (volgens mij van NKU).

Op de binnenkant vind je ook scrapapier van MD. Ook de floral punches,plakparels en rhinestones. Verder nog houten hartjes en glitterlijm.

Deze kaart doet mee aan de volgende uitdagingen:


3 opmerkingen:

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda