Pagina's

vrijdag 15 februari 2013

Ietsje later dan gepland.. Foreverfriends challenge #55, Mijn DT kaartjesHoi allemaal,

Hebben jullie Valentijn allemaal overleefd?
Ik had gister amper door dat het Valentijn was alleen wat leerlingen gaven elkaar post en glunderde de hele dag. Zo schattig om te zien :)

Ik heb jullie nog mijn DT kaartjes voor challenge #55 van Foreverfriends te bieden.
Het thema van deze challenge is dit keer heel makkelijk, namelijk:

Anything Goes
De Random prijs wordt gesponsord door MilkCoffee die 5 digi's  naar keuze beschikbaar stellen!
Onze Forever Friends Favourite prijs (waarvoor je alleen kans maakt als er Foreverfriends beertjes of producten op je kaart/creatie zitten) wordt gesponsord door: Rick St Dennis die 2 digi's naar keuze beschikbaar stellen!
Mijn DT collega's hebben weer super veel mooie voorbeelden gemaakt!
Kijk HIER maar eens voor de mooie inspiratie voorbeelden en om mee te doen aan de challenge!
MAAR...... voordat je mijn blog verlaat, zie hier.. mijn voorbeelden ;)


Deze eerste kaart heb ik gemaakt met een digi van RickStDennis. Ik was metéén verliefd op dit plaatje. Ik ben al zo'n fan van kostuumdrama's dus met dit plaatje kon ik echt wel wat ;)
Ik heb mijn favoriete producten natuurlijk weer eens gebruikt! De stempelafdruk is ingekleurd met Copics. ik heb het randje ook met een Copic bewerkt i.p.v. distress inkt (Even wat anders ;) haha ).
De nodige bloemen met de Floral punches van Nellie Snellen, scrappapier van Studio light (Action kaartenblock). Gekleurd A4 papier- turkoois. Plakparels, rhinestones, lint, kant, knoopje, doiley, houten bloemetjes (ook bewerkt met mijn Copics) en een tekststempel van MD. Het papier heb ik bewerkt met de billenpons aan de randen.Het tweede kaartje is gemaakt met deze super schattige digi!! <3
Ik ben DOL op vlinders dus dit was eigenlijk ook meteen weer een stempeltje waar ik mee aan de slag wilde toen ik haar zag.....helaas moest ik natuurlijk nog geduld hebben voor we het binnen hadden ;)
Hier volgens nog wat close ups!Dit lieve schatje heb ik gekleurd met de Copics. De randen bewerkt met distressinkt- Vintage photo. Scrappapier,lint, strikje, splitpen, rhinestones, plakparels, roosjes, houten bloemetjes. De vlinder is gemaakt met de Floral Punch van Nellie Snellen.

En en en??? Heb je nu meteen zin om mee te doen??
Ga maar gauw kijken op de challengepagina: Foreverfriends 3 opmerkingen:

 1. Prachtige kaartjes Linda......geen FF kaartje dit keer? Het is ook zo veel soms hè...!
  Liefs Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Rachel,

   Nee helaas... Het ging mij wel erg aan me hart ;) maar ik heb ook de afgelopen week zoveel challenge uitdagingen laten schieten omdat ik er simpel weg geen tijd voor had. Komende week heerlijk vakantie dus ga er volop van genieten en dus volop aan de scrap ;)
   Bedankt voor je reactie Xx

   Verwijderen

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda