Pagina's

zaterdag 9 februari 2013

Duo Challenge #24 heart basketHoi allemaal,

Daar ben ik weer na een druk weekje!
Ik heb nog wel tijd gehad om even "snel" een creatie in elkaar te zetten..... nou het heeft mij aardig wat uurtjes gekost eigenlijk :(
Dat viel tegen zeg!
Ik had het helemaal in mijn hoofd met de leuke stempels van Magnolia om ze te gebruiken op dit mandje..... alleen.... het mandje is veel te klein in het originele formaat om de stempels er leuk op uit te laten komen (aangezien ik alleen staande exemplaren heb).
Aaaaaah daar ging mijn idee. En bedenk dan maar eens zo 1,2,3 een nieuwe..
Nou na een hoop gepuzzel is het gelukt!
Had ik leuk scrappapier.. ga je de mal erop maken blijkt dat de harten die er daarna opkomen precies over de leukste bewerkte stukken komen...*zucht*
Tsja het moest wel een beetje sprankelen omdat het toch een heart basket is!
Dus dan maar opzoek naar nieuwe sprankelende items.
Uiteindelijk is het dus tóch gelukt!

Zie hier het resultaat!
met behulp van leuke items die ik vorig weekend had gemaakt met de cuttlebug van een vriendin!


Ik heb scrappapier van Studiolight gebruikt (Action blokken), en vanuit mijn voorraad waarvan ik de naam niet meer weet.
Ik heb gebruik gemaakt van de tekststempel Roses are red van MD- EC0120 samen met het borduurhartje waarvan je alleen de randjes ziet om de bloem heen.
Veel rhinestones, plakparels, houten vlinders,roosjes, strikjes, Nellie Snellen floralpons, de cuttlebug mallen van mijn vriendin, gaasje, stoffen bloem gekregen van een andere vriendin  en mijn daisystrip pons om het handvat mee te maken en splitpennen om die vast te zetten.
In het mandje heb ik aardbeien theezakjes gedaan.
De bestemming van het doosje is ook al bekend!!
Ik ga het aan mijn duo collega geven waarmee ik groep 4/5 heb gedraaid. Aankomende woensdag is het juffendag en tevens een afscheid voor mij want vrijdag ben ik voor het laatst officieel in 4/5.


2 opmerkingen:

  1. Nou Linda het is je toch supergelukt, wat is dit mooi geworden zeg, ik vind het prachtig. Mooie kleuren ook, heel erg top weer.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gepuzzel....en toch is hij heel erg leuk geworden!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda