Pagina's

maandag 1 april 2013

Everything but a normal shape


Hoi allemaal,

Voor mijn eerste blogberichtje van vanavond scroll naar beneden!

Daar ben ik wéér. Jaja twee post op één dag ;)
Ik ben vanmiddag met mijn oma bij mijn tante in het ziekenhuis op bezoek geweest!
Ze had een lekker paasontbijtje gehad en nu weer mensen erbij op de zaal. De afgelopen twee dagen was ze alleen. Gelukkig nu dus niet meer.

Twee weekjes geleden ben ik bij mijn oma geweest voor een korte cursus Granny squares haken (Oeps, sinds dat weekend heb ik geen haaknaald meer aangeraakt) *bloos bloos*
Ik heb ook EIN-DE-LIJK mijn nieuwe Snoesjes stempels binnen zoals ik zaterdag al schreef!
Nu dan ook meteen het hakende snoesje uitgetest om voor oma een bedank kaartje te maken! Ik weet hoe leuk oma het vindt als ik voor haar een kaartje maak en ze vindt ze altijd even mooi terwijl ik soms heel kritisch ben haha. Maar goed ik heb nu dus een geschikte gelegenheid om met die stempel een kaartje te maken. Dus ik was van de week al aan de slag gegaan en ook weer in combinatie met wat spulletjes die ik op de beurs vorige week heb gekocht! ~Hebben jullie dat ook? Net als met nieuwe kleren die je meteen de volgende dag aan wilt, met je nieuwe producten meteen aan de slag?~

Deze week maar eens aan de slag geweest met zo'n bord waarmee je heel gemakkelijk vouwen maakt in je kaart en er dan met leuke patronen ook makkelijk van die leuke uitklapbare/ uitvouwbare kaarten kan maken. Het bord ligt niet in de buurt voor die moeilijke naam dus ik hoop dat je de beschrijving snapt haha.
Ik had bij een kraampje ook twee patroontjes gekocht zodat ik meteen van die leuke kaarten kon vouwen. Natuurlijk uitgetest en eerst twee misbaksels gemaakt natuurlijk ;)
Uiteindelijk kwam dit resultaat eruit... Toen het designpapier op maat gesneden (het stempeltje had ik al gekleurd en geknipt) toen geprobeerd in elkaar te zetten.
Nou ik vind het een super leuke vorm geworden!
Dat was ook precies de bedoeling om eens wat anders dan een " normale vierkante kaart" te maken.
Tadaaaah!!! Vind je 'm goed gelukt?? Mijn eerste keer dat ik zo'n kaartje maakte ;)
ZO leuk.. ik kwam een challenge tegen waarbij deze kaart goed mee kan doen ;)
Penny's anything but square loopt nog maar heel eventjes maar ik vond het zo leuk om de kaart toch mee te laten doen ;)
En nu net... zie ik in mijn leeslijst dat de Snoesjesblog hun eerste challenge organiseren!!! WOEHOE!!!! Ik zou bijna zeggen: EIN-DE-LIJK!! :D:D haha. Hierbij moest het Snoesje (op knipvel of stempeltje) in de hoofdrol.. nou dat is natuurlijk niet zo moeilijk ;)

Werkse weer morgen! Ik ga m'n best doen met de projectweek opstarten ;)


6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaarten weer Linda! Volgens mij bedoel je de score-pal toch? Die moet ik ook een keer gaan kopen, ik kan zo niet recht vouwen hahaha...je kaarten zijn iig weer super! En ik hoop voor je dat je magnolia stempel snel binnenkomt!
  Liefs,
  Cin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige kaart Linda!
  Leuk dat je meedoet met onze challenge.
  Groetjes hennie DT Snoesjesblog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een snoes van een snoesjes kaart Linda! Leuk gemaakt en gevouwen met je score-pal! Heel handig bij dit soort vouwkaarten. En wat istie leuk geworden, mooi gemaakt! En om niets van je verdere creaties te hoeven missen ben ik je gaan volgen hoor!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Linda,
  Je vroeg naar de kaart van Home sweet home. Stuur me ff een mailtje (staat rechts boven op mijn blog) dan kan ik je antwoorden.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een schitterende kaart met een Snoesje in de hoofdrol! Mooi ingekleurd ook!

  Bedankt voor het meedoen met de challenge!
  Gr Wybrich
  DT Snoesjesblog.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda