Pagina's

zaterdag 23 maart 2013

Love & knots gekke kaarten dagen

Hoi allemaal,

Hier nog laat een berichtje van mij.
Warning!!!: veel foto's haha.

Ik had afgelopen week even last van een dipje... dat heb je vast ook wel eens zo op het randje van wel/niet ziek worden en een drukke week.
Ik heb veel achter de ipad Pinterest zitten verkennen op de DIY afdeling waar ik geen genoeg van kon krijgen.
Al die vrolijke kleurtjes, vilt, haak patronen mooie kaartjes en leuke thuis- uitprobeer- ideeën!
Hierdoor dus geen zin/tijd meer om een bericht of 3 te schrijven.
Daarom nu maar alles in één! (LUI).

Voor de candy van Rachel had ik net als velen van jullie ook een kaartje voor haar ouders gemaakt die 40 jaar getrouwd waren. Helaas had ik niet echt een stempel van een getrouwd stel of jubileum o.i.d. dus heb ik een stempel van Kenny K gebruikt.
Ik heb er onder geschreven: flashback naar 40 jaar geleden.
Het was namelijk een verliefd stelletje op een bankje en ik ging er stiekem een beetje van uit dat ze vast wel eens samen op een bankje hebben gezeten waarbij meneer de bruidegom to be (in die tijd) vast wel heel verliefd naar de zijn vriendinnetje had gekeken ;)






Nou wat denken jullie? Zo zouden ze toch best gezeten kunnen hebben he?? ;)
Helaas had mijn kaartje niet gewonnen maar daar was het mij niet om te doen. Ik vond het gewoon mega leuk om eens aan zo'n uitdaging mee te doen want dat was het eigenlijk best wel. En wat ben ik er weer lang mee bezig geweest..... Ik heb er echt een dagtaak aan gehad maar dat was het waard. Aan de reacties te zien was het bruidspaar erg blij met alle leuke kaartjes!! En.... er was een hele leuke die gewonnen had! GEFELICITEERD!!

--

Een tijdje terug had ik voor mijn moeder zo'n leuk fotolijstje: LOVE van de Action gepimpt.
Voor mijzelf had ik er ook een maar vond er maar geen tijd voor om die te maken.....
Nou hij is ein-de-lijk af ;)
Al heel lang heb ik een stempeltje dat ik nog nooit gekleurd had die Sylvia Zet gemaakt heeft... Ik hoor je denken.... HOE KAN DAT???? Ja dat wist ik eigenlijk ook niet...... dus dan maar meteen roze inkleuren en bewaren voor op mijn fotolijstje.
Ik wilde er trouwens géén fotootje in maar een stempel waar ik helemaal gek van ben die ik voor een uitdaging van Foreverfriends heb mogen kleuren!
Nog zo'n mooie dame opgemaken en inkleuren was echt geen straf!
Ik ben ook zooooooo dol op kostuumdrama's dat ik me tijdens het inkleuren zo in Downton Abby waan haha.
Oke genoeg geklets...... dit is het eindresultaat!


Tadaaaaaaaaaaaaaaah!!!! <3

Ik vind d'r zó mooi 0=) <3

samen twee lieve mooie dametjes!! 


en nog ééntje om het af te leren ;)
Mooi toch?? Ja ik ben er blij mee en ze staat al te pronken op mijn slaapkamer ;)
De granny square is trouwens gemaakt door mijn oma toen we vorige week samen gingen oefenen om granny squares te maken deze past wel mooi in mijn foto decor haha vandaar ;)

--

Nu ik nog heel laat aan het typen ben komt dat omdat ik vandaag met mijn scrapvriendin de Brabanthallen onveilig heb gemaakt ;)
Wat was het KOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD!!!!!!!!!!!!! Binnen gelukkig niet en we troffen het met alle trein aansluitingen ondanks de opgegeven vertragingen Daar eenmaal binnen vergaten we wat er buiten was :P we gingen op in de massa en zijn natuurlijk  begonnen op de Knotsgekke kaart en scrapdagen. Na daar 3,5 uur te hebben rondgestruind, tassen vol te hebben geladen, het eten van een Bossche bol, konden we naar de volgende hal...... voor alle handwerken :) Leuk leuk leuk! Op Pinterest had ik al heeeel veel leuke vilt ideeën gezien én.... die granny squares dus ;)
Ik heb als extra doel (naast het kaarten maken): een grannysquare-kussen maken.
Het liefst wil ik er twee: een vierkante met leuke zachte lente kleurtjes (vorige week, en vandaag al leuke kleurtjes ingeslagen) én voor op de hele lange termijn....... ik heb zo'n groot rolkussen dat ik ook héél graag wil oppimpen... ik heb zo'n gaaf voorbeeld gezien maar dat zal pas over een jaar ofzo klaar zijn ;) (ik zal mezelf niet te veel eisen opleggen) :P

Kortom een hoop indrukken en nieuwe ideeën op gedaan!
Nu al zin om morgen te freubelen!
Hier een kleine impressie van mijn aankopen......want eh........ ik had nog niks toch ;) *bloos bloos*


Mijn moeder kreeg zo wat weer een rolling........ en dacht alleen maar: waar ga je dat nu weer laten ;) Al vind ze het altijd wel weer onwijs leuk om te zien wat ik heb ingeslagen en wat ik er dan weer mee doe ;)
Bij mijn vriendin was ook alles in de smaak gevallen!
Een paar vermoeide uren verder begin ik eigenlijk alweer wat op te knappen...... haha of toch...... zo maar eens naar bed ;) Morgen wéér vroeg op en daarna maar eens aan de slag met al die nieuwe spullen.
Zó...... helemaal blijven hangen tot hier??
Onwijs bedankt voor de aandacht ;) Laat je ook een berichtje achter? Dat vind ik altijd leuk!
Fijne avond en zondag!
Maandag weer een nieuwe post met mijn nieuwe Foreverfriends challenge creaties!!
Slaap lekker en tot maandag!

2 opmerkingen:

  1. Hoi Linda,
    Je kaartje voor pap en mam was erg leuk...(ik ben héél blij dat ik niet heb hoeven kiezen.
    Ik zie dat je je goed vermaakt heb op de beurs, veel plezier ermee!
    liefs rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja hoor Linda ik ben helemaal tot onderaan blijven hangen, ik lees altijd bij iedereen hun blogberichten hoe lang ze ook zijn. Wauw wat heb je die kaart voor Eve en laurens schitterend ingekleurd, echt een knap staaltje werk, snap dat je daar heel lang mee bezig bent geweest, complimenten hoor net zoals het woord Love voor je moeder, dat ziet er ook al zo prachtig uit. Super. En wat een gave aankopen heb je gedaan op de beurs, af en toe jezelf verwennen is toch alleen maar fijn en moet kunnen toch.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda