Pagina's

donderdag 26 juli 2018

Bugaboo Christmas in July #01


Hoi allemaal/ Hi everybody,

Ik zag de afgelopen week bij verschillende mensen 2 leuke challenges: de lift challenge die Marfien al een paar weken doet én de kerst in juli uitdaging van Bugaboo deze week (elke dag een kerstkaart).
Nou ben ik iemand die dat nooit direct ziet óf er even over moet nadenken of ik er aan mee wil doen. Zo is de uitdaging van Marfien inmiddels al 3 weken aan de gang maar ik vond het wel leuk dus ik laat nu (vandaag en morgen gewoon een hoop achter elkaar zien  al is het niet in de goede volgorde van Marfien bedenk ik me nu). Ze zijn namelijk vanmiddag allemaal tot komende week gemaakt :)
Mijn extra uitdaging wordt kerstkaarten er van maken.
Het leek mij wel een goede drijfveer om toch maar alvast kerstkaarten te gaan maken hoe leuk ik ook de nieuwe plaatjes en de flamingo van Marianne vind :)
Aangezien ik hele volle werkmaanden voor de boeg heb nà de zomervakantie leek mij dit een uitstekend idee om nog 'even' wat kerstkaartjes te maken dus vandaar de komende dagen een hoop kerstpost van mijn kant haha.
Ik had gehoopt er wat door af te koelen maar helaas hielp het niet al dacht ik nog zo hard aan sneeuw en ijs ;)

In the past week I saw 2 lovely challenges: 1 Lift challenge and the Bugaboo christmas in july challenge. I made today different cards and tried to combine them.
I picked the scheme of Bugaboo to follow 1 post is the 1st theme etc.
It's still very hot in The Netherlands so I stay inside my house as much as possible.
I thought let's make Christmas cards... maybe... by thinking of snow and ice will cool me but sadly it didn't work LOL.
Atleast I can keep up now with the challenges I want to join and by the end of year I have less stress :) So it's a win-win situation afterall ;)Bugaboo day #01- baby it's cold outside
Marfiens 2e lift kaart- sketch


5 opmerkingen:

 1. wat leuk om je zo te laten inspireren... bij ons is het afkoelen d.m.v kaartjes maken in de kerstsfeer ook niet gelukt.
  Gezellig dat je meedoet bij de Christmas in July Event van Bugaboo.
  Liefs Annemarie en merit GDT Bugaboo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thank you so very much for joining our Saturday CIJ challenge @ Catch the Bug! I love your project. Good Luck!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super cute! love that bear!
  Thanks for joining us in our Bugaboo Christmas in July event!
  Smiles...Jodie (Bugaboo Stamps Owner)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk!! Ik dacht dat de vorige de laatste was, maar dat was niet zo. Leuke uitwerking van de sketch van de lift via MArfien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a darling bear! I'm so glad that you shared your work over on the Catch The Bug blog. Good luck in the Christmas in July challenge.
  ~Jo, Bugaboo DT

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda