Pagina's

donderdag 2 mei 2013

Voor mama


Hoi allemaal,

Vandaag eindigt de challenge bij TFMC met als thema een easelkaart.
Ik wilde daar graag nog aan meedoen. Doordat we hier in de verbouwing zitten én Koninginnedag tussendoor kwam, had ik weinig behoefte om een kaartje te maken maarja.. de deadline naderde nu wel heel hard! Gisteren had ik mijn scrappapiertjes naar aanleiding van de sketch 

bij Papertakeweekly al op maat gemaakt maar... ik bedacht mij dat ik nog mooier roze scrappapier had liggen in roze/rood tinten dus ik heb eerst mijn halve kasten omgespit, de best passende bij het stempelafdrukje gezocht en toen die maar weer op maat gemaakt ;)
Wat kan een mens soms toch twijfelen en het er eerst niet mee eens zijn. Het leek wel of ik een kledingcrisis had!! haha.
Gelukkig ben ik nu blij met het resultaat maar... er ging dus wel meer werk in zitten dan ik had gedacht. Na de sport en tussen m'n series door... het kaartje afgemaakt. 
Natuurlijk tot in de late uurtjes.. want het moest nog wel een beetje geheim blijven voor mijn moeder (aangezien dit mijn moederdags kaart wordt). Fijn dat ik dit kaartje dan ook bij DML- moederdag, mee kan laten doen.
Net bij daglicht de foto's gemaakt. Dus nu kan ik het resultaat showen!
 Zoals je kunt zien heb ik de sketch gedraaid en kleine hartjes geponst die dat leuke geschulpte effect geven langs het lint zoals je ziet op de sketch!
 het blijft een schatje deze Tilda!

Ribbongirls-Magnolia Only heeft als verzoek: add a die cut. Ik heb het hart toegevoegd ook al zit het nu half achter het stempelafdrukje :)

Voor de haren van Tilda heb ik dit keer alles ingekleurd met 3 Copics! Eerst e37 met alleen op de accent plekken e47. Daar gewoon helemaal overheen e33 zodat het niet zo hard over kwam!
De randjes van alle scrappapiertjes en het stempelafdrukje heb ik bewerkt met de ronde hoekpons. Verder heb ik weer eens glitterlijm, roosjes en plakparels gebruikt!


Fijne week allemaal!

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige easelkaart heb je gemaakt Linda, ik vind hem prachtig. Top weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje!
  Bedankt voor het meedoen bij DML!
  Groetjes
  Cordine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda