Pagina's

woensdag 29 mei 2013

In mei leggen alle vogels een ei


Hoi allemaal,

Hier istie dan!!! De lang beloofde kaart!
Het thema bij meerdere challenges was: in mei leggen alle vogels een ei of vogels (met of zonder het showen van eieren op je creatie) (HobbynuKleurenfestijnJust a note)
Bij EHIB is het thema iets te borduren op je kaart wat te maken heeft met de inspiratiefoto. 
Er stond een gele bloem op in een groene achtergrond dus ik heb gekozen om mijn kaart de basis van groen en geel te geven met daarop een te borduren bloem ook in de kleuren geel met groen. En natuurlijk volop versieren met gele bloemen ;)
Bij MDD is het thema: gebruik punches/dies en natuurlijk de gebruikelijke MD producten.
Ik heb een paar dies gebruikt: de swirl, de tag en bloemen knopen, van het vogelbekschaartje heb ik alleen de opvullingen van de handvatten gebruikt, dit zijn 2 ovale rondjes die mooi door kunnen gaan voor vogel eieren ;) Zie de onderkant van de standaard en tussen de bloemen stansjes!

Verder nog wel meer dies gebruikt zoals de wolken maar die zijn van Joy craft net als de gele ronde cirkel die op de bloemvormige kaart zit! De andere MD producten zijn 2 stempels: de tekststempel groetjes (op de tag) en de vogel daaronder (die is van Elines MD- lijn).
Andere producten die ik gebruikte zijn: burlap, plakparels, bloemetjes, strass steentjes, mijn Copics, borduurgaren geel en groen, een geel bloemen lovertje met kraaltje erop en behangpapier voor het wolkje met spikkeltjes. Kortom een overload aan verschillende producten :)
De foto's spreken voor zich!
Morgen hebben de kids in groep 7 hun praktijkexamen van het fietsen!! Ik ga hard voor ze duimen (ook voor het droge weer moet ik helaas mijn vingers hard gekruist houden)!!!

Fijne week nog allemaal!

5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt, en zo
  mooi met zoveel mallen die je gebruikt hebt en ook
  het borduurtje ☼

  Bedankt voor je deelname aan de Challenge
  bij Kleurenfestijn ☺

  Fijne knutselweek nog gewenst ☺
  Lieve grtjsss van Erica ¤
  heidebloempjuh.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een beauty!!!
  Leuk ook dat je zoveel detailfoto's hebt geplaatst zo is je kaart pas echt goed te bekijken.

  Liefs,
  Diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige geborduurde kaart Linda, dank je wel voor het meedoen bij de challenge van het E.H.I borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem helemaal geweldig je kaart Linda, wat een toppertje is het weer geworden.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda