Pagina's

maandag 8 april 2013

Foreverfriends challenge #59 punches and/or dies


Hoi allemaal,

Hier is alweer een kaartje voor de nieuwe challenge bij Foreverfriends!
Het lijkt wel of de twee weken steeds korter duren ;)

Voor mijn kaartje van gister, scrol naar beneden! Ik ben er zo trots op ;)

De 59ste challenge op het Foreverfriendschallengeblog heeft dit keer als thema: punches and/or dies.

De sponsor voor de Random winnaar is: Michelle Perket 

en voor de FF-Favorite (waar je voor geselecteerd wordt bij een inzending met een foreverfriends beertje of product) is de sponsor dit keer:

Bearly mine designs:

We hebben met producten van beide sponsors mogen werken en ik heb een kaartje gemaakt, waarbij ik een stempel van Michelle Perket heb gebruikt en het digi background paper van Bearly mine.


Deze kaart wil ik mee laten doen bij AnMaCreatief met als thema voorjaar!
Ook bij Creatieve Zebra wil ik deze kaart mee laten doen want daar is het thema: new baby. Deze kaart is gemaakt met het idee dat mijn vriendin vanuit de sportschool, van wie ik zóveel scrapspulletjes gedoneerd heb gekregen, op 1 april zou bevallen. Nu op 08.04 nog niks gehoord maar...wel dus voor haar gemaakt! Als de naam van de baby bekend is zal deze onderaan nog worden toegevoegd ;)
Bij Hobbyvision is er een foto inspiratie (dit is 'm) ik heb alleen geel eraan toegevoegd. En blauw maarja die hoort ook bij de lucht he ;)


Hieronder zie je mijn Foreverfriends kaart!
Mijn aller eerste easelkaart ever! Toen ging ik ook aan de slag met bovenstaande en werd dat ook een easelkaart natuurlijk haha. Als een schaap over de dam is...... ;)






Voor mijn Foreverfriends kaart heb ik voor het eerst gekleurd met Distress inkt en zo'n waterbrush. Ik was met mijn Copics nooit tevreden over het inkleuren van grote oppervlakten zoals de huid van de lieve beertjes. Ik bleef dan altijd maar die stifstrepen zien terwijl ik toch aardig wat bruintinten heb. Nu had ik al distressinkt Vintage photo en heb ik op de beurs in Den Bosch (Knotsgekke kaart en scrapdagen) heb ik nog een geelachtige versie gekocht die mooi matchte! Kijk maar naar het resultaat! Nu ga ik weer met veel plezier beertjes stempelen en inkleuren :) Ik heb toen zelfs op de beurs meteen 2 Foreverfriends stempeltjes gekocht waaronder deze met het ballonnetje!

Jullie hadden al gelezen dat mijn tante weer uit het ziekenhuis is en deze kaart heb ik toen snel versierd met de tekst: WELKOM THUIS en aan haar gegeven. Helaas heb ik dus daar geen foto van gemaakt in die snelheid!

Voor de voorbeelden van mijn DT maatjes KLIK HIER! 
Fijne week!

5 opmerkingen:

  1. wouw wat een prachtige kaarten.
    Liefs anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pas zong ik voor mijn dochter het liedje wat ik vroeger op school leerde: Want in de lente krijgen de feeën..... Moest ik aan denken bij jouw kaart! Mooie kaarten heb je gemaakt.
    Dank-je-wel voor het meedoen aan de VOORJAARchallenge bij AnMaCreatief!
    Groetjes Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke kaarten Linda! Zo mooi gedaan...schitterende kleurtjes en ja de easelkaart....die blijft zo leuk om te doen!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig kaartje heb je gemaakt Linda! Mooie kleurtjes en heel lief stempeltje! Bedankt voor het meespelen in de Challenge van HobbyVision en veel succes. Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heb je prachtige kaartjes gemaakt! leuk dat je meedoet aan de challenge van DCZ.
    Lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda