Pagina's

donderdag 21 februari 2013

Love voor mama



Hoi allemaal,

Daar ben ik weer.
Even lekker gesport en relaxed. Nu nog even een berichtje voordat ik morgen weer de hele dag weg ben ;)
Net als mijn "rieten hart" bericht, nu weer een creatie van een voorwerp dat ik heb opgeleukd!
Bij Plony zag ik al zo'n leuk welkomst bord voorbij komen en als je toch bij de Action bent, zie je ineens allerlei opjecten die je vol kun scrappen op opleuken met je eigen scrapspullen.
Zo ook de fotolijstjes: LOVE. Voor mijn mams kocht ik een witte want de slaapkamer kleuren van paps en mams zijn rood en wit. Dus met roze/rode bloemetjes en een stempeltje kom je al gauw een heel eind. Voor mijzelf heb ik het fotolijstje in het roze gekocht met het idee die op mijn kamer te plaatsen (ergens). Maar die is half in de maak.
Die voor mijn mams is af. Ze had nog een leuk klein pasfotootje van mijn broertje en mij van de basisschool. Die paste precies in de "O".
Als stempeltje wilde ze graag het meisje met de vlinder van MilkCoffee wat ik laatst op een kaart had gebruikt voor de DTkaart voor het Foreverfriends blog.
Nou die heb ik dus ingekleurd en daarbij leuke embellishments gezocht: strikjes, roosjes, hartjes, plakparels,rhinestones en vlinders.
De houten vlinders zijn van de Xenos en origineel hebben ze een blanken houten kleur. Ik heb ze aangepast met mijn Copics in dezelfde kleuren van het stempelafdrukje.


Valentijn is voorbij maar mijn moeder was er blij mee en het staat erg leuk bij de tv op hun kamer. Wanneer ze vanuit bed tv kijken zien ze ons haha.
Nou ik zal niet te veel details vertellen kijk zelf maar....

 

Zijn we niet schattig? ;)
 



Deze creatie doet ook meet bij Anmacreatief- alles behalve een kaart.
Slaap lekker voor nu en tot snel, want ik heb nog een kaartje om te showen én.. morgen ga ik gezellig naar een vriendin om te scrappen dus dat resultaat zie je snel hier terug!





4 opmerkingen:

  1. MIJN fotolijstje is misschien prachtig maar wauw heeeee, dit is óók een plaatje hoor!!!! Ik ga jou eens in de gaten houden, leuk!
    Lieve groetjes, Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat heb je dit fotolijstje superleuk opgepimpt. Mijn dochter heeft ook de roze versie, nu maar hopen dat ze dit niet ziet, want ik kom al tijd te kort voor mijn eigen ideetjes. Gezellig dat je nog eens meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief deze maand. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je dit schitterend gemaakt Linda, ik vind het prachtig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie creatie heb je weer gemaakt.
    Leuk dat je nog eens meedoet met de februari challenge bij AnMaCreatief.

    xxx Anne-Marije

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda