Pagina's

zaterdag 13 april 2019

Bulletjournal Eerste kwartaal


Hoi allemaal,

Een lange post met veel foto's en alleen in het Nederlands te lezen.
Sinds januari gebruik ik een bulletjournal als agenda voor mijn bedrijf (en mijn privé afspraken) ik was het zat om met 3 agenda's te slepen en dan ook nog eens los bij te houden wanneer er welke uitdaging was of wanneer ik een DT opdracht online moest zetten ;)
Ik heb per maand een beetje gekeken naar thema kleuren en de basis is vrij hetzelfde.
Dit is echt omdat ik gewoon vanaf half 7 tot 's avonds laat mijn activiteiten voor mijn bedrijf moet kunnen bijhouden per half uur. Dus in de vakanties mag ik van mijzelf een andere layout gebruiken en op andere momenten niet.


Ik ben vanaf eind januari met wat terugwerkende kracht thema's/ kleuren gaan bepalen dit komt omdat ik eerst in een ander bulletjournal was begonnen maar helaas gingen daar de Tombow brushpennen zo doorheen dus dan was het niet meer leesbaar.
Gelukkig bood mij nieuwe boek wel uitkomsten en kan ik nu naar hartenlust versieren.


Ik moet zeggen dat het er wel af en toe bij inschiet, net als de bladen die ik had gereserveerd voor ideeën en doelen per maand. Dat schreef ik altijd op losse to do blaadjes en dat ben ik nu aan het afleren haha.


Ik ben ook aan het kijken wat wil ik er wel in en wat niet. Zo had ik bijvoorbeeld leuke puffy stickers van de Action maar dan wordt het al gauw ene hele dikke agenda. Al waren ze wel handig om mijn foutjes weg te werken (ik had per ongeluk de week nummers verkeerd door genummerd). Vandaar dat je op het filmpje onderaan deze post vooral laat zien dat er veel bovenaan de blz.  'gepimpt' is. Dat had dus zo zijn noodzakelijke redenen haha.De stempels van Carla Kamphuis via Craft Emotion zijn echt een fijne en leuke aanvulling.
Net als de stempels van Studio Light. Er liggen al wat met Copics gekleurde dieren en cactussen klaar. Hier nog een voorbeeld van 2 al gebruikte diertjes van Studio Light.

Hebben jullie ook een bulletjournal? Zo ja, hoe werken jullie ermee?
Hier nog een stukje gefilmd1 opmerking:

  1. Jemig Linda, wát een werk maar wel héél leuk en handig lijkt me want al heb ik géén idee wat je bedrijfje inhoudt..druk ben je er zo te lezen wel mee!
    XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je mijn blog bezoekt! Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier! Liefs, Linda